(آخرین بروزرسانی: 1398/12/23)


معرفی شرکت

حوزه فعالیت‌ها از ابتدا تاکنون:

مهندسین مشاور راه‌یاب ملل با نزدیک به دو دهه سابقه در ارائه خدمات مهندسی، مشاوره‌‌ای، نظارت و مدیریت پروژه‌های عمرانی در صنایع مختلف مرتبط با حوزه حمل و نقل فعالیت می نماید. این مهندسین مشاور در سال ۱۳81 با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تاسیس و در ابتدا، فعالیت خود را با تمركز در تخصص راه‌سازی آغاز نمود و سپس به مرور زمان خدمات خود را در تمامی حوزه‌های صنعت حمل و نقل زمینی، ریلی، هوایی و دریایی، بسط داده است. در حال حاضر راه‌یاب ملل در زمینه‌های فنی و تخصصی متنوع فعالیت داشته و امکان ارائه خدمات در زمینه‌های متفاوت و نیازمند تخصص‌های چندگانه را دارا می‌باشد.

 

سازمان راه‌یاب ملل:

سازمان راهیاب ملل از بخش‌های اصلی ذیل تشکیل شده است:

دفتر مدیریت پروژه: این بخش از چند گروه کاری مستقل تشکیل شده‌است که هر گروه در قالب تیم‌های دفتر مرکزی و نظارت مقیم، در حال ارائه خدمات مشاوره مهندسی، مطالعات و نظارت، برای هر یک از مشتریان راه‌یاب می‌باشد.

دفتر مدیریت طرح: این بخش به فعالیت‌های مدیریت طرح می‌پردازد و خدمات مرتبط با قراردادهای مدیریت طرح در این بخش انجام می‌پذیرد.

بخش‌های تخصصی: این بخش‌ها علاوه بر پشتیبانی فنی و تخصصی تیم‌های مدیریت پروژه و مدیریت طرح، وظیفه‌یQA/QC  و سازماندهی فعالیت‌ها و خدمات تخصصی را در شرکت به عهده دارند.

دفاتر پشتیبانی: این دفاتر در حوزه‌های مرتبط با منابع انسانی، مالی، قراردادی، فناوری اطلاعات و بازاریابی وظیفه‌ی پشتیبانی سازمان در ارائه خدماتش را برعهده دارند.

دفاتر توسعه‌ای: واحدهای R&D و تولید و توسعه نرم افزار فعالیت‌های توسعه‌ای شرکت را بر عهده دارند.

 

بهره‌گیری از دانش‌اموختگان نخبه:

این مهندسین مشاور همواره تلاش کرده با بهره‌گیری از دانش آموخته‌گان نخبه‌ی دانشگاه‌هاي برتر در رشته‌های فني، مهندسي و مدیریتی، همواره خدمات خود را به‌روز نگه داشته و همواره حرف تازه‌ای در حوزه مدیریت طرح‌های عمرانی داشته باشد.

 

حضور در بازارهای بین المللی:

این مهندسین مشاور از سال 1387 وارد فعالیت‌های بین‌المللی شد و تاکنون چندین پروژه راه‌سازی را در سطح خاورمیانه با موفقیت تکمیل نموده است.

 

دانش محور بودن:

به عنوان یک شرکت دانش محور، راهِیاب ملل در سال‌های اخیر همکاری‌های خوبی با سازمان برنامه و بودجه کشور، دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و دبیرخانه مناطق آزاد تجاری کشور داشته است که ماحصل این همکاری تهیه و ابلاغ نشریات و ضوابط فنی، تخصصی، مالی و قراردادی در حوزه طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی بوده است.

 

زیرساخت‌های IT:

راه‌یاب ملل در سالهای گذشته ظرفیت سازی برای بهره گیری ازIT در ایجاد بانک اطلاعاتی تحت web و شبکه های اینترنتی را در دستور کار قرار داده و بستری نوین برای مدیریت و نظارت بر پروژه‌های عمرانی ایجاد کرده است.

 

امکانات سخت افزاری:

این سازمان در راستای فناوری رایانش ابری، زیرساخت سخت افزاری را به سمت مجازی سازی سرور، دسکتاپ و نرم افزار منتقل کرده است، در این فناوری، مرکزی به عنوان دیتاسنتر برای پردازش یکپارچه داده ها در نظر گرفته شده که تمامی پرسنل شرکت از هر کجای دنیا، با دسترسی امن و رمزنگاری شده امکان استفاده از کلیه سرویس های داخل سازمان را دارند که از مزایای آن میتوان به انعطاف‌پذیری بالا و تسریع گسترش فناوری در پروژه های شرکت و کاهش هزینه های عملیاتی اشاره کرد.